Chat
Online
Inquiry
Home > 3C certified fire protection clothing

3C certified fire protection clothing

Shanghai Sunland Industrial Co., Ltd is the top manufacturer of Personal Protect Equipment in China, with 20 years’experience. We are the Chinese government appointed manufacturer for government power,personal protection equipment , medical instruments,construction industry, etc. All the products get the CE, ANSI and related Industry Certificates. All our safety helmets use the top-quality raw material without any recycling material.

Why Choose Us
01
Solutions to meet different needs

We provide exclusive customization of the products logo, using advanced printing technology and technology, not suitable for fading, solid and firm, scratch-proof and anti-smashing, and suitable for various scenes such as construction, mining, warehouse, inspection, etc. Our goal is to satisfy your needs. Demand, do your best.

02
Highly specialized team and products

Professional team work and production line which can make nice quality in short time.

03
We trade with an open mind

We abide by the privacy policy and human rights, follow the business order, do our utmost to provide you with a fair and secure trading environment, and look forward to your customers coming to cooperate with us, openly mind and trade with customers, promote common development, and work together for a win-win situation.

04
24 / 7 guaranteed service

The professional team provides 24 * 7 after-sales service for you, which can help you solve any problems

Certificate of Honor
Get in touch with usCustomer satisfaction is our first goal!
Email us
— We will confidentially process your data and will not pass it on to a third party.
3C certified fire protection clothing
Part # DSOS-M3-6.35 Threaded Standoffs for Close-To-Edge ...
Part # DSOS-M3-6.35 Threaded Standoffs for Close-To-Edge ...

Browse Part # DSOS-M3-6.35, Threaded Standoffs for Close-To-Edge Applications - Types DSO, DSOS - Metric in the PennEngineering catalog including Part #,Item Name,Description,Thread Size,Thread Code,Length Code,Material Code,Sheet Thickness,Hole Size

Maskat mbrojtëse të Kim Kardashian bëjnë namin shiten ...
Maskat mbrojtëse të Kim Kardashian bëjnë namin shiten ...

Në pak më pak se 30 minuta, fansat blenë ,maskat, e reja për ti veshur në gjatë pandemisë në vazhdimBiznesmenja, 39 vjeç, dizajnoi ,maskat, e fytyrës SKIMS për fansat që të dukeshin elegante në mes të pandemisë Covid19Konsumatorët e Kardashian kishin një zgjedhje prej pesë nuancave të bëra nga një material i fortë Vendimi i saj për të krijuar linjën e maskave për ...

Koronavirusi/ Përse shërbejnë maskat mbrojtëse kush duhet ...
Koronavirusi/ Përse shërbejnë maskat mbrojtëse kush duhet ...

Profesor Ricciardi, anëtar i komitetit ekzekutiv të Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH) dhe këshilltar i Ministrit Italian të Shëndetësisë, Roberto Speranza, tha gjatë një konference për shtyp se ",Maskat, e zakonshme shërbejnë si masë paraprake kurse ato të sofistikuara, të cilat kanë filtra, përdoren për të mbrojtur punonjësit e shëndetit".

Maskat penalizojnë 626 qytetarë ndërshkohen edhe 6 ...
Maskat penalizojnë 626 qytetarë ndërshkohen edhe 6 ...

Mirëpritur! Hyni në llogarinë tuaj. Emri i përdoruesit tuaj. fjalëkalimi juaj

Numër i lartë gjobash për qytetarë që janë parë pa maskat ...
Numër i lartë gjobash për qytetarë që janë parë pa maskat ...

Një numër i lartë gjobash është vendosur nga Policia e Shtetit në fundjavë, për qytetarë që janë parë pa ,maskat, mbrojtëse kundër koronavirusit. Sipas njoftimit zyrtar për mediat, bëhet me dije se janë gjobitur gjithsej në gjithë vendin 1825 qytetarë dhe 13 administratorë lokalesh, për mosrespektimin

» U konstatuan duke lëvizur pa maskat mbrojtëse ...
» U konstatuan duke lëvizur pa maskat mbrojtëse ...

U konstatuan duke lëvizur pa ,maskat, mbrojtëse, ndëshkohen me masë administrative 619 qytetarë. Strukturat e Policisë, krahas përmbushjes së detyrave funksionale për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e paligjshmërisë, kanë vijuar kontrollet në terren në të gjithë vendin, ...

Numër i lartë gjobash për qytetarë që janë parë pa maskat ...
Numër i lartë gjobash për qytetarë që janë parë pa maskat ...

Një numër i lartë gjobash është vendosur nga Policia e Shtetit në fundjavë, për qytetarë që janë parë pa ,maskat, mbrojtëse kundër koronavirusit. Sipas njoftimit zyrtar për mediat, bëhet me dije se janë gjobitur gjithsej në gjithë vendin 1825 qytetarë dhe 13 administratorë lokalesh, për mosrespektimin

Lëviznin pa maskat mbrojtëse ndëshkohen me gjobë 619 ...
Lëviznin pa maskat mbrojtëse ndëshkohen me gjobë 619 ...

619 qytetarë janë ndëshkuar me gjobë gjatë 24 orëve të fundit për shkak sepse u kapën pas maskë mbrojtëse në ambiente publike. Ata janë gjobitur me 3 mijë lekë secili.

Part # DSOS-M3-6.35 Threaded Standoffs for Close-To-Edge ...
Part # DSOS-M3-6.35 Threaded Standoffs for Close-To-Edge ...

Browse Part # DSOS-M3-6.35, Threaded Standoffs for Close-To-Edge Applications - Types DSO, DSOS - Metric in the PennEngineering catalog including Part #,Item Name,Description,Thread Size,Thread Code,Length Code,Material Code,Sheet Thickness,Hole Size

Maska Mbrojtese - Home | Facebook
Maska Mbrojtese - Home | Facebook

Maska ,Mbrojtese,. 113 likes · 4 talking about this. Business Service

Çfarë duhet të dimë për maskat mbrojtëse - Me Mjekun
Çfarë duhet të dimë për maskat mbrojtëse - Me Mjekun

Maskat, FPP2 duhet të përshtaten me fytyrën, të mbulojnë tërësisht hundën dhe gojën, në mënyrë që të mbrojë mukozën. Përdoret sipas protokollit në bazë ët masave të izolimit dhe paralajmërimeve të tjera për pacientë me sëmundje infektive. ,Maskat, FPP3 mbahen në rast të rrezikut të ekspozimit.

Koronavirusi/ Përse shërbejnë maskat mbrojtëse kush duhet ...
Koronavirusi/ Përse shërbejnë maskat mbrojtëse kush duhet ...

Profesor Ricciardi, anëtar i komitetit ekzekutiv të Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH) dhe këshilltar i Ministrit Italian të Shëndetësisë, Roberto Speranza, tha gjatë një konference për shtyp se ",Maskat, e zakonshme shërbejnë si masë paraprake kurse ato të sofistikuara, të cilat kanë filtra, përdoren për të mbrojtur punonjësit e shëndetit".

Maskat mbrojtëse të Kim Kardashian bëjnë namin shiten ...
Maskat mbrojtëse të Kim Kardashian bëjnë namin shiten ...

Në pak më pak se 30 minuta, fansat blenë ,maskat, e reja për ti veshur në gjatë pandemisë në vazhdimBiznesmenja, 39 vjeç, dizajnoi ,maskat, e fytyrës SKIMS për fansat që të dukeshin elegante në mes të pandemisë Covid19Konsumatorët e Kardashian kishin një zgjedhje prej pesë nuancave të bëra nga një material i fortë Vendimi i saj për të krijuar linjën e maskave për ...

U kapën pa maska policia gjobit 522 qytetarë më rrugë ...
U kapën pa maska policia gjobit 522 qytetarë më rrugë ...

Policia e Shtetit ka vijuar edhe sot me ndëshkimin e qytetarëve dhe drejtuesve të mjeteve që nuk mbajnë ,maskat maskat, mbrojtëse kundër Covid-19. Gjatë kontrolleve janë konstatuar qytetarë që nuk i kishin vendosur ,maskat, mbrojtëse, pasagjerë pa maska në automjetet e transportit publik dhe pasagjerë pa maska në automjetet private, të cilët nuk kishin lidhje familjare me ...

Maskat mbrojtëse ndaj koronavirusit denoncon mjeku ...
Maskat mbrojtëse ndaj koronavirusit denoncon mjeku ...

Maskat mbrojtese Maskat, mbrojtëse janë mjeti më i përdorshëm për t'u mbrojtur nga koronavirusi, por çmimi i tyre në treg është dy ose trefishuar. Ky është denoncimi që bën mjeku Ilir Shani, i cili thotë se këto maska mund të bëhen edhe në shtëpi në mënyrë artizanale.

Maska Mbrojtese - Home | Facebook
Maska Mbrojtese - Home | Facebook

Maska ,Mbrojtese,. 113 likes · 4 talking about this. Business Service

Çfarë duhet të dimë për maskat mbrojtëse - Me Mjekun
Çfarë duhet të dimë për maskat mbrojtëse - Me Mjekun

Maskat, FPP2 duhet të përshtaten me fytyrën, të mbulojnë tërësisht hundën dhe gojën, në mënyrë që të mbrojë mukozën. Përdoret sipas protokollit në bazë ët masave të izolimit dhe paralajmërimeve të tjera për pacientë me sëmundje infektive. ,Maskat, FPP3 mbahen në rast të rrezikut të ekspozimit.

Lëviznin pa maskat mbrojtëse ndëshkohen me gjobë 619 ...
Lëviznin pa maskat mbrojtëse ndëshkohen me gjobë 619 ...

619 qytetarë janë ndëshkuar me gjobë gjatë 24 orëve të fundit për shkak sepse u kapën pas maskë mbrojtëse në ambiente publike. Ata janë gjobitur me 3 mijë lekë secili.

Part # DSOS-M3-6.35 Threaded Standoffs for Close-To-Edge ...
Part # DSOS-M3-6.35 Threaded Standoffs for Close-To-Edge ...

Browse Part # DSOS-M3-6.35, Threaded Standoffs for Close-To-Edge Applications - Types DSO, DSOS - Metric in the PennEngineering catalog including Part #,Item Name,Description,Thread Size,Thread Code,Length Code,Material Code,Sheet Thickness,Hole Size

Maskat mbrojtëse ndaj koronavirusit denoncon mjeku ...
Maskat mbrojtëse ndaj koronavirusit denoncon mjeku ...

Maskat mbrojtese Maskat, mbrojtëse janë mjeti më i përdorshëm për t'u mbrojtur nga koronavirusi, por çmimi i tyre në treg është dy ose trefishuar. Ky është denoncimi që bën mjeku Ilir Shani, i cili thotë se këto maska mund të bëhen edhe në shtëpi në mënyrë artizanale.